Om oss

I en tid präglad av desinformation och där känslor ofta trumfar fakta så vill vi bidra med lite mer fördjupning och seriositet. Detta oavsett ämne. Vår styrka ska vara att vi orkar läsa på om saker som intresserar oss. Det kan handla om hemstädning, det kan handla om renoveringar, om träning, kost och hälsa eller om juridiska frågor. Vi sätter inga ramar för vad vi får skriva om. Det är en annan av våra styrkor. Istället för att nischa in oss och snöa in på ett enda ämne så vill vi vara som människor är mest – nyfikna, vetgiriga och intresserade av att ta reda på nya saker.

Tonen kommer, precis som ämnena, att vara varierande. Vi ska skriva både med allvar och med glimten i ögat när det krävs. Det skapar en trivsam sida som vi tror att du gärna återvänder till.

Vilka är då vi? Enklast är att beskriva oss som en spegel av den svenska befolkningen. Vi är alla i olika åldrar, vi arbetar med olika saker, vi har väldigt varierande intressen, vi lever i olika typer av relationer – vissa som singlar, andra har familj med barn. Detta gör att vi hela tiden kan leverera nya infallsvinklar och beskriva saker ut olika perspektiv. Det skapar dynamik.

Oavsett om du vill ha hjälp med tips till din träning eller om du vill veta mer om hur exempelvis en juridisk tvist fungerar – en vårdnadstvist, en tvist om arv eller en tvist mot din arbetsgivare – så ska du hitta svaren på frågorna hos oss. Vi kommer att vara breda – men ändå väldigt, väldigt fokuserade. Välkommen.