Anlita den bästa leverantören av rusta och matcha

Som arbetssökande kan man vara villrådig och tappa sugen när man får nej efter nej på jobben man söker. Kontakta en leverantör av rusta och matcha och steppa upp i arbetssökandets trappa.

Det är inga arbetssökande som tror att stekta sparvar ska flyga in genom munnen på en. Få, om någon person förväntar sig att ett nytt arbete ska serveras på silverfat. Men ibland känns det som att allt går väldigt trögt och långsamt för att få ett jobb. Även om man lite då och då trillar in på en intervju så är det alltid någon annan som är mer kvalificerad för arbetet.
För en del kanske det verkar vara lyxigt att gå arbetslös och få spendera dagarna precis som man vill. Dock är det inte så enkelt, vill man ha a-kassa behöver man söka jobb och skriva ansökningar som man kan visa upp. När man sitter på sin kammare och funderar på hur man någonsin igen ska få tag i ett jobb finns det en räddning.

Rusta och matcha ger råd och stöd hela vägen

Arbetsförmedlingen har ett projekt som med hjälp av externa företag ska hjälpa arbetssökande ut i arbetslivet. Man ansöker om att få vara med i projektet och letar upp en leverantör av rusta och matcha, som projektet heter. Som arbetssökande får man kontakt med en jobbcoach som ser till att man får råd och stöttning i det man behöver. Jobbcoachen finns där vid sidan hela vägen tills man fått jobbet man längtat efter.