Avlägsna smärtor och spänningar

Många företag lägger pengar och energi på att se till att de anställda mår bra. Det är en investering som betalar sig i ökad nöjdhet hos personalen, ökad produktivitet samt färre sjukdagar.

Antingen man har ett tungt fysiskt arbete eller ett arbete där man sitter vid en dator, så är det en belastning på kroppen. Kanske lyfter eller går man fel vid ett tungt arbete. Eller så sitter man länge i samma position vid en dator och kan få många problem med värk på grund av det.

I dagens samhälle är det även vanligt att man använder sin mobiltelefon så pass mycket att man kan få smärtor i nacke och axlar. Om de inte åtgärdas då och då kan det bli problem som blir allvarligare och i vissa fall kan det även leda till sjukskrivningar. Därför är det viktigt att man sköter om sin hälsa.

Bonus på arbetstid

För att få den positiva effekten av friskvård hos sin personal är det många som anlitar en massör som kommer och tar hand om personalen på arbetsplatsen. När man får massage på jobbet i Stockholm så är det en bonus under arbetstid som både personalen och företaget tjänar på i längden. Som personal brukar man få betala en mindre summa för massagen samtidigt som företaget står för resten av kostnaden. Det gör att fler kan ha råd med friskvården och att tiderna ofta brukar bokas upp snabbt. Är man många på företaget så kan massören komma under flera dagar.