Stressigt med flytten?

När man tror att man har kontroll, då dyker det upp något som måste göras. Trots att den möjligheten alltid ligger på lur står man där helt oförberedd. Så vad gör man när tiden inte räcker till?

När Nina skulle flytta till en ny lägenhet var allt planerat. Hennes bror skulle hjälpa till med själva flytten till nya lägenheten, som även den låg i Täby. Allt pappersarbete var gjort och med en vecka kvar hade hon massor av tid att packa ner i sakerna i kartonger. Det var vad hon sa till sin bästa kompis över en kopp kaffe på kvartersfiket. Det hon inte visste var att inom bara några timmar skulle hon få äta upp sina ord.

Hon stod med en kaffe i ena handen och en smörgås i den andra när telefonen ringde. Plötsligt var tid det minsta hon hade. Chefen på juristfirman beordrade henne att åka till Göteborg. En kund behövde hennes hjälp omgående.

Att snabbt lösa ett problem

Medan hon funderade på vad som skulle packas ner för de fem dagarna på resa googlade hon fram en flyttfirma i Täby. Hon hade turen på sin sida, de kunde hjälpa henne. Personen i andra änden kände troligtvis hennes stresspåslag. Orden som kom genom mobilen gjorde att dagen gick från kaos till underbar. Han undrade om hon ville att de skulle packa. Hon svarade ja. När han dessutom sa att de erbjöd flyttstädning visste hennes tacksamhet inga gränser.

Väl på tåget lutade hon sig bakåt och skickade ett tyst tack till flyttfirman som fixade allt. Läs mer om flytt på denna sajt: flyttfirmatäby.se